Zilele in care cauti un loc de munca

     De loc fiind dintr-un sat al judetului Hunedoara, pana in acest an am facut naveta in localitatea Deva, nevoit fiind sa merg la liceu. Iunie 2016 – o data importata din calendar pentru mine, este luna in care am absolvit liceul iar bacalaureatul nu a fost pentru mine un impediement.

      Parintii mei m-au indrumat mereu sa fac scoala, imi spuneau mereu, „copile, scoala te face om!”, iar eu i-am ascultat, vreau sa perseverez continuandu-mi studiile superioare la Deva, e cel mai apropiat oras, mic, cochet, frumos, dezvoltat. Din luna octombrie a acestui an am inceput studiile la facultate, si am gasit o chirie rezonabila, insa fiind o persoana caruia ii place sa fie independenta am hotarat sa imi gasesc si un loc de munca pentru a ma descurca mai bine. Si, pentru ca, spre deosebire de satul in care am locuit, la capitolul locuri de munca Deva sta mult mai bine, de cand am inceput cursurile, am perindat prin oras pentru a-mi depune CV-uri peste tot. Trebuie sa recunosc faptul ca este putin dificil ca un elev abia iesit de pe bancile liceului sa isi gaseasca un loc de munca, angajatorii isi doresc oameni cu experienta. Saptamana trecuta, luni, de exemplu, am fost la o firma si mi-am depus cv-ul, iar raspunsul lor a fost ca voi fi contactat. A trecut de atunci o saptamana, este  iar acestia nu mi-au dat nici un raspuns.


       De aceea, de astazi, am inceput sa imi caut un loc de munca pe internet, doar suntem in anul 2016, toata lumea foloseste internetul, acesta punandu-ti la dispozitie informatii vaste si complexe din toate dimeniile si colturile lumii. Tot cautand am gasit un site nou aparut, www.locuridemuncadeva.ro, foarte complet si usor de utilizat. Acesta iti ofera informatiile necesare despre locurile de munca vacante din judetul Hunedoara, poti contacta angajatorul direct la numarul de telefon publicat din anunt, iti ofera informatii despre cerintele angajatorului, cum ar fi studiile finalizate sau experienta. Am inceput sa gasesc mai multe oferte ale angajatorilor, iar astazi, intr-un timp foarte scurt am obtinut mai multe informatii decat de la inceputul lunii octombrie de cand am fost la atatea firme si am depus CV-uri fara succes.


      Maine,  sper sa fie o zi de succes, am un interviu in urma contactarii angajatorului, sper sa fiu acceptat deoarece ma incadrez in cerintele angajatorului si recomand tuturor celor ce isi cauta un loc de munca sa acceseze aceasta platfoma online, datorita usurintei, facilitatilor si tuturor beneficiilor pe care ti le ofera in zilele noastre mediul online.