Zile speciale

Fiecare zi e speciala in felul ei. Iar pentru impatimitii de cumparaturi cu siguranta sunt acele zile in care gasesc ceea ce si-au dorit. Dar ar mai fi o categorie si anume aceea pentru care zilele speciale sunt cele cu reduceri. Pentru cei care au deja dulapul plin cu haine dar fac cumva sa mai gaseasca un loc pentru o tinuta , momentul in care gasesc reduceri la haine este unul care face ziua sa fie speciala pentru ei.
Haine la moda sau nu, cu preturi exorbitante la inceput pentru ca magazinele sa aiba de unde lasa reducerile la haine vor creea zile speciale pentru cei care tin la propriul buget.

Buget personal normal sau al familiei, doar nu cei care tin la bugetul tarii. Cred ca daca ar putea lua din el pentru haine nu ar fi foarte grijulii. Daca stam sa ne gandim nici grecii nu s-au uitat ca bugetul tarii nu este unul personal iar acum platesc...platesc sau mai bine zis vor trebui sa plateasca. Oare la ei cum stam cu reducerile? In perioada de fata in care scoti doar 50 de euro pe zi din buzunar se uita si ei foarte atent la ceea ce cumpara si mai bine zis cu cat cumpara. Putem sa numim aceasta perioada zile speciale si pentru ei, dar si pentru romanii care merg in vacanta la preturi reduse in insulele grecesti. Sezonul de vara e din primavara pana in toamna la ei, iar tarifele sunt ceva de genul: reduceri la reduceri. Iar daca tine asa de mult caldura la ei cu siguranta nu vor cheltui mult din bugetul propriu pe haine, chiar daca la ei sezonul reducerilor este total diferit de al nostru. Niste tricouri si bermude si eu rezolvat problema.

La romani e mult mai complicat. Reduceri de vara, reduceri de toamna, reduceri de primavara si bineinteles reduceri de iarna. Asta ca sa nu mai pui celebra Vinere Neagra care la noi chiar e o zi speciala. Am imprumutat-o de la americani si am fixat-o tocmai in alta vinere decat celebra Black Friday. De obicei mai repede, pentru ca nu-i asa, romanilor le plac reducerile iar comerciantii au simtit asta, asa ca da-i romanului ce isi doreste si fa sa para pentru el o zi speciala.


E momentul in care pe online se blocheaza site-urile, dimineata cozi in fata magazinelor de electronice si exemplele pot continua. Lauda e pe masura. Eu sunt cel care mi-am luat un laptop smecher cu 80% sau eu mi-am luat un televizor cu 50 % reducere. Si bineinteles vor fi si cei care se vor lauda astfel: Mi-am luat cu 90 % Reducere. Pretul intreg fiind de doar 10 lei J . Pentru toti e o zi speciala.