Mi-am instalat un sistem de alarma


Sunt o persoana relativ retrasa si tin foarte mult la confidentialitate. Daca un om imi povesteste ceva cu siguranta nu se va afla asta prin tot orasul si atunci cand lucrez tin foarte mult la acest aspect. Din cauza ca pentru mine ziua ar trebui sa aiba 36 de ore pentru a reusi sa fac absolut tot ce-mi propun. Pana nu demult era un dezastru in casa. Nu aveam timp de curatenie, nu aveam timp de gatit, de o familie cu atat mai putin.
Prin diverse cunostinte am reusit sa-mi aduc pe cineva care sa se ocupe de menaj o data de saptamana. Increderea trebuia sa fie pe primul punct. Eu nu am timp sa stau acasa mereu 4-5 ore cand cineva vine sa-mi schimbe asternuturile sau sa dea cu mopul. Daca tot mi-am dorit sa fac asta evident ca trebuia sa-mi iau si cateva masuri de precautie inainte.
Asta a fost primul moment in care m-am gandit sa ma interesez de cateva sisteme de alarma si sa-l aleg pe cel mai potrivit pentru mine. Nu am cine stie ce spatiu, un apartament simplu, dar nici n-as vrea ca cineva sa-si vare nasul prin hartiile mele, cu atat mai putin prin sertare si dulapuri. Researchul a fost cel mai greu. De la gama de sisteme pana la site-urile ce vand asa ceva. Dupa ce am analizat bine optiunile am optat pentru Comenzi.ro
Nu prea ma pricepeam la sisteme de la alarma. Era si prima mea comanda pe site-ul lor. Speram doar sa nu dau banii degeaba. Evident am inceput sa ma uit la forma camerei, cate as avea nevoie, dar mai putin la specificatii. In scurt timp totul a devenit mai incetosat. Am trimis un mail sa cer o opinie si in cateva ore am primit un raspuns. Totul a devenit mai clar si evident am ales ceea ce am avut nevoie. Costurile nu au fost ridicate, iar sistemul si-a meritat toti banii. Am tinut cont de profesionalism, mereu am cautat asta indiferent ca am cumparat fizic un produs sau i-am facut comanda online. Mi-a placut ca au fost promti, ca m-au ajutat sa aleg un sistem de care aveam nevoie la un pret decent si ca au fost promti in livrarea lui.


Au locatia in Bucuresti, sectorul 2, str. Ion Ursu, nr 16. De asemenea au si linii telefonice deschise, iar ceea ce mi se pare foarte util ca linia de garantie e diferita fata de cea de vanzari. Mi s-a intamplat uneori sa stau si 30 de minute la telefon asteptand sa vorbesc cu vreun operator pentru o chestier minora. La comenzi.ro nu e asa. De asta insa va puteti convinge singuri.