Loc de jucarii

Am o afinitate pentru copii. Bineinteles cat timp nu sunt ai mei. Imi place sa ma joc cu ei, sa le spun povesti, sa iesim afara la sotron sau la sarit coarda si alte activitati ce le-ar aduce lor zambetul pe buze. Din acest

motiv si pentru ca sunt de incredere m-a sunat si o prietena sa ma anunte ca pleaca in vacanta si ca ar vrea sa-si lase kinderul la mine vreo 3-4 zile. Va dati seama probabil de entuziasmul meu. Daca apreciez ceva foarte mult la cei mici e ca sunt o adevarata modalitate de evadare din rutina zilnica. Alaturi de ei nimic nu e la fel. Asa am avut timp sa ma gandesc ce jucarie mega fantastica as putea sa-i iau lui Radu. Am optat sa ma uit la biciclete copii.
In prima faza nu am fost foarte sigura ca au si biciclete, dar de jucarii stiam clar ca pot gasi chestii interesante la ei din moment ce nu eram la primul contact cu site-ul. Evident printr-un acord cu prietena mea am zis sa-i cumparam baiatului o bicicleta ca s-o poata folosi si in urmatorii ani. In fond carui baiat nu-i place sa iasa la o plimbare cu bicicleta.
Am ales un bidiviu rosu si am dat direct comanda. Bicicleta trebuia sa ajunga la mine a doua zi cand venea si Radu. A ajuns pe seara, am stat si ne-am uitat la o animatie, evident asta nu inainte de a face clatite si apoi nani.
Dimineata am adus in camera jucaria… Sa fi vazut 
zambetul de pe fata lui. Stiam ce ma asteapta in ziua respectiva. Multe rasete si cu siguranta plansete in cazul in care ar fi cazut.. Bine ca e primavara. Intr-o saptamana am avut parte de atatea cazaturi cat pentru 2 saptamani, bine ca am avut echipament de protectiv si un pitic viteaz langa mine.
Ce ar trebui sa stiti voi despre Toyz.ro este ca sunt foarte seriosi, rasplatesc fidelitatea si foarte promti chiar si-n cele mai vitrege conditii. Imi place ca mereu cand am fost nehotarata m-au ajutat cu sfaturi, iar produsele mereu au fost calitative. Asta probabil o cofirma si stirile despre jucarii si magazinele lor.

Cand esti pe graba si trebuie sa bucuri un copil trebuie sa recunosc ca ei sunt cea mai buna alegere ce o puteti face. Iar in aceste conditii mie nu-mi ramane sa va amintesc decat ca urmeaza Pastele si o data cu acesta si iepurasul, iar copii sigur nu uita niciodata de ocaziile cand trebuie sa primeasca un cadou.