De unde am achizitionat biletele de avion

Imi place sa calatoresc cand am timp. Enorm de mult. In special singura. Nimic nu se compara cu hoinaritul aiurea pe strazi si sentimentul de libertate cand reusesti sa evadezi din rutina zilnica. Asta ca sa nu mai vorbesc si de cunostintele pe care ti le faci in aceste mici escapade.
Ultima calatorie a fost una relativ spontana. M-am hotarat luni ca-mi doresc sa vad Praga iar joi eram deja pe drum. Intr-adevar aveam ceva batai de cap cand ma gandeam ca trebuie sa rezolv in timp record problema transportului, a cazarii si a unui mijloc de transport pe-acolo.
Ca de obicei google mi-a fost cel mai bun prieten. Astfel ca am reusit sa rezolv absolut orice la aerolines. Trebuie sa recunosc ca achizitionand bilete de avion Aerolines au fost una din cele mai bune alegeri facute de ceva vreme incoace. Am sunat si au fost atat de profesionisti incat sa ma intrebe daca nu m-ar interesa si o cazare. Deja 80% din problema era rezolvata! Astfel ca nu deranja o intrebare daca m-ar putea aranja si cu o masina pentru cele 5 zile cat aveam de gand sa stau.


Imi place sistemul de a cumpara absolut tot dintr-un singur loc. Mai ales daca oferta e buna. In fond nimeni nu-si doreste sa faca 10 drumuri la 10 agentii si in final sa fie tot nemultumit. Acum sa va povestesc ceva impresii de calatorie. Praga? Un oras mult mai romantic decat Venetia. Cine spune ca Italia si a ei Venetie e un symbol pentru indragostiti va garantez ca nu e asa. Am fost in amebele destinatii. Praga emana romantism de la arhitectura, pana la atmosfera si oameni. Am fost cazata intr-un hotel dragut unde sa pot fi aproape de orice mi-as dori sa vizitez, am gasit chiar si un restaurant cu specific romanesc unde proprietara era o artista de aceeasi origine.
Podurile multe la numar sunt mereu pline de turisti, cantareti ambulanti care fac spectacole pe cinste, cluburi pline de la apus pana la rasarit si multe obiective turistice de vizitat. La orele fixe va recomand sa fiti in centru pentru a vedea spectacolul de la ceas. O atmosfera vintage unde lumea inca se bucura de lucrurile marunte si uita de problem de-acasa. Gradina zoologica din Praga e de asemenea de vizitat. Nu aveti cum rata pinguinii intr-o zi de primavara. Cu atat mai putin elefantelul dansator. Sau cel putin mie mi s-a parut ca danseaza atunci cand se misca.

Acestea fiind spuse mie nu-mi ramane de facut decat sa va urez vacanta placuta, iar pentru asta nu trebuie sa astepti vara! Oricand sunt bine venite cateva zile libere pentru o scurta relaxare.