Academia de Traduceri - mai mult decat un „birou de traduceri”

 „Suntem singura companie de traduceri din România – care are Departamente Lingvistice și oferă servicii în toate limbile străine, inclusiv dintr-o limbă străină în alta. Doar la noi puteți traduce în limbi foarte rare precum AZERA, KAZAHA, LETONA, ESTONA, GEORGIANA, pentru care nu există traducători autorizați în România, datorită rețelei noastre extinse de traducători în toată lumea și a volumului foarte mare de solicitări din partea clienților români și străini din toate țările lumii.”

Descrierea de mai sus, mi-a atras atentia saptamana aceasta, atunci cand am cautat companii specializate in traduceri. Site-ul Academia de traduceri  mi-a inspirat siguranta si increderea ca voi gasi solutie imediata la actele ce urmau sa fie traduse din limba rusa.
Intr-adevar, promptitudinea cu care am fost servita, locatia ultracentrala, cat si faptul ca am apelat la serviciul companiei de 24/7 (putine firme  de traduceri ofera un astfel de avantaj), m-au ajutat sa economisesc timp pe care, de-altfel, l-as fi pierdut, in alte conditii.
In plus, raportul calitate-pret excelent mi-a oferit si mai mult entuziasm de a apela in continuare la serviciile companiei.
Deoarece, am nevoie constant de astfel de traduceri, echipa departamentului lingvistic Limbi Slave al Academiei de Traduceri a pregatit cateva solutii personalizate adaptate cerintelor mele, pe care nu am avut cum sa le refuz.

In mod deosebit, apreciez transparenta cu care se lucreaza in cadrul companiei, iata de ce politica “Daca nu ești mulțumit, primești banii înapoi”garanteaza satisfactia clientilor.
„Calitatea Serviciilor este asigurată de Certificarea ISO 9001, iar Calitatea Traducerilor de respectarea Standardului European în Traduceri 15038. Traducătorii Academiei de Traduceri sunt autorizați de Ministerul Justiției și au o experiență de peste 10 ani.”

Astfel, pe langa aceste avantaje, compania are un sistem bine pus la punct care vine cu solutii complete pentru companii din toate domeniile de activitate, cum ar fi: Finanțe/ Bănci, Avocatură, Ambasade/ ONG-uri, Instituții Guvernamentale, Aviație, Fizică/ Optică, Petrol și Gaze Construcții, Energie, Ind. Alimentară, Ind. Textilă, Metalurgie, IT & Software, Industria Auto, Inginerie, Telecomunicații, Chimie/ Științe, Fashion/ Produse de lux, Medicină și Farmacie, Asigurări, Turism, Educație, Mass-Media, Marketing & PR.
Academiadetraduceri.ro  este mai mult decat un „birou de traduceri”. Recomand cu incredere!