Carti crestine pentru educatia copiilor

Daca esti un parinte responsabil te intereseaza educatia copiilor tai. Psihologii spun ca astazi educatia copiilor nu o mai dau parintii acasa, ci o da televizorul. Asta pentru ca ambii parintii au locuri de munca, sunt foarte ocupati si nu isi mai gasesc timp pentru educatia copiilor. Astfel, copii in lipsa parintilor petrec ore intregi la
televizor. Auzim din ce in ce mai des din partea celor care au prins ani buni din viata inainte de 1989 cuvintele ,,pe vremea mea nu era atat destrabalare, lipsa de educatie, etc''. Psihologii spun ca emisiunile TV, filmele in care este promovata violenta, desenele animate pline de razboi, violenta, magie, ii educa in mod negativ pe copii. Iar copii, ceea ce vad la televizor, in lumea virtuala, vor transpune si in viata reala.

Contracarand acest fenomen de educatie Tv, autorii crestini in domeniul educatiei, au scris mai multe carti crestine , care vin si ofera solutii parintilor in ceea ce priveste educatia copiilor. Aceste carti crestine pentru educatia copiilor ofera solutii de educare a lor din perspectiva crestina. Aceste carti crestine promoveaza dragostea de semeni, antipatia fata de razbunare si violenta, dragostea de parinti, respectul fata de societate si de legile care o guverneaza pentru o viata echilibrata.

In Romania exista o anumita reticenta fata de astfel de carti crestine, desi aceste carti crestine pentru educarea copiilor sunt scrise de unii dintre cei mai cunoscuti autori la nivel international in acest domeniu. Asta pentru ca, cand spui carti crestine, in Romania spui ,,carti crestine'' care apartin sectelor, noi fiind o tara majoritar ortodoxa si existand la noi o anumita reticenta fata de tot ce inseamna alta confesiune religioasa. Insa aceste carti crestine de educatie a copiilor nu au nici o legatura cu teologia, cu doctrina biblica care le diferentiaza la un moment dat pe aceste confesiuni religioase. Cand spunem carti crestine pentru educatia copiilor,spunem ca ele abordeaza educatia copiilor din perspectiva crestina, general acceptata si nu au nici o latura confesionala.

In Romania, in ultimii ani au fost traduse mai multe carti crestine pentru educatia copiilor, in mod special autori straini. Aceste carti le puteti gasi in mod special in librariile crestine. O astfel de librarie crestina, cu o bogata oferta de carti crestine pentru educatia copiilor, este si libraria Maranatha. Aceasta librarie va
pune la dispozitie peste 2500 de titluri de carti crestine, din care peste 100 sunt despre educatia copiilor.

Mai mult decat atat, comandand carti crestine de la Libraria Maranatha, ele devin un ajutor umanitar pentru copii bolnavi de cancer, leucemie, etc.

In final va invitam sa vizitati site-ul nostru: http://www.librariamarantha.ro/